Menu
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Níže uvedená diskuzní vlákna jsou propojena s články na webu Bowhunter.cz
Uživatelé nemohou v této části vytvářet nová diskuzní vlákna (jsou zakládána automaticky, při publikování nového článku na webu), ale mohou se pochopitelně zúčastňovat diskuze (psát příspěvky a odpovědi).
  • Strana:
  • 1

Téma: Mathews novinky 2017

Mathews novinky 2017 11. pro 2016 13:43 #1

Toto je automaticky založená diskuze ke článku na webu Bowhunter.cz

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Mathews novinky 2017 11. pro 2016 20:34 #2

Ehm, luk pre deti za 1000 dolárov, ehm ehm. No a viete si predstaviť, že by vám potom váš potomok povedal, že ho to prestalo baviť?! No nezabili by ste ho?
Nie, teraz vážne, nový topmodel je pekný, ale mať doma Halon 30, tak tie dva palce naviac mi rozhodne neprídu ako dostatočný dôvod, vysoliť peniaze za nový luk. Aj tak som skôr na dlhšie luky ako 32, aj keď ako darček by som sa mu nebránil.
Je mi jasné, že v USA je trochu iná politika, tam sa nájde dosť veľa ľudí, čo menia luk každú sezónu, ale málokedy mi to príde ako vážne adekvátne meniť starý luk z minulého roka za nový.
Halon sa mi vzhľadovo veľmi páči, ale.......Mathews, no tak, pri každej výmene káblov nutnosť vyberať celú os a potom sa babrať s káblami, kladkou a osou nie je pekné riešenie. Urobte tam normálny yoke a bude pokoj. Tie výmenné moduly na náťah by som ešte prežil, ale to uchytenie káblov nie....

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Mathews novinky 2017 11. pro 2016 23:10 #3

No mě se tyhle luky vůbec nelíbí a jak na to koukám ani se mi libit nikdy nebudou :lol: Ale co bych si chtěl osahat, tak to je Reign od Bowtech. Tyhle luky vypadají pěkně ale už jsem u Bowtech viděl příliš popraskaných ramen a všelijakých kolapsů a když se k tomu přidá ješte plno hejbátek a fúra šroubků tak si zas říkam že ta jednoduchost Hoytů a Bearů by byla asi rozumnější volba. No ale kdyby ČR nebyla 100 let za opicema a každá značka by tu měla aspoň jeden obchod kde by se dali rychle a stručně řešit různe problémy,servis či reklamace tak bych se asi nebál žádného luku :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Strana:
  • 1
Powered by Kunena fórum