Menu
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Níže uvedená diskuzní vlákna jsou propojena s články na webu Bowhunter.cz
Uživatelé nemohou v této části vytvářet nová diskuzní vlákna (jsou zakládána automaticky, při publikování nového článku na webu), ale mohou se pochopitelně zúčastňovat diskuze (psát příspěvky a odpovědi).
  • Strana:
  • 1

Téma: Barnett Vortex

Barnett Vortex 18. květen 2017 10:05 #1

Toto je automaticky založená diskuze ke článku na webu Bowhunter.cz

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Barnett Vortex 18. květen 2017 12:51 #2

Tak. Tak. Úvaha, že když mě to bude bavit přikoupím něco lepšího je v tomto případě dost zkratkovitá. Protože s nekvalitní vybavením se střílí tak blbě, že to skoro nikoho nebaví. Sice to nejde nějak exaktně změřit, ale přesně takhle jak píše Ratte to je "...nepřináší z výstřelu radost." S kvalitnějším vybavením se prostě líp střílí a víc to člověka baví i když fakticky třeba střílí on sám blbě. Luk za sto tisíc na to není nutně potřeba. Ale laciný křápy nebrat.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Barnett Vortex 19. květen 2017 17:37 #3

O pár let dříve jsem tento luk koupil přítelkyni. V té době jsem věděl bezmála prd o kladkách protože i já jsem začínal. Chtěla to zkusit a neinvestovat nějaký šílený peníze tak jsem jí vybral tento Barnett Vortex. S recenzí mohu jen souhlasit. Doplňky nepoužitelný odpad tak jako šípy s alobalu. A i když je to takový chrastítko a kepl jak bych to dnes už nazval, tak jí ten luk zatím neomrzel pač zas tak častý střelec není ale baví jí to.
Nevím co byla v minulé životě ale občas s tím prdítkem dává solidní výkony a na 25m s klidem rostřílí krabičku od sirek.
Jen si luk vyžádal o kapánek lepší mířidla, limb driven rest a takovou úpravu že jsem kladky obohatil o string stopy. Opěrná plocha modulů o kábly byla opravnu na hovno a k ničemu a luk extrémě pružil . Pevné stringstopy na kladce tedy slouží jen pro jeden daný modul a na její DL.
S nastavením na 31lb a 27 palců jí ten luk dodnes dělá radost a já tak nemusím řešit jiný luk a ani komu bych zkazil život kdybych mu luk prodal :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Barnett Vortex 22. květen 2017 17:48 #4

Ked som kupil synovi Hoyt ruckus jr. tak tiez som musel menit vsetko(zameriavac ,zakladku, sipy, tetivu+kable aj quiver)a hned som to nahadzal do plastov. :-)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Strana:
  • 1
Powered by Kunena fórum